Naš Trgovačko – poljoprivredni obrt TPO Feletar osnovan je 2004.godine.

Od tada se bavimo uzgojem žitarica na 1000 ha obradive površine, veleprodajom mineralnih gnojiva i sjemenske robe te uvozom rabljene poljoprivredne mehanizacije.

Nakon dugog niza godina u veleprodaji, 2021.godine odlučili smo otvoriti maloprodajnu trgovinu u Bjelovaru sa rezervnim dijelovima poljoprivredne mehanizacije, uljima i mazivima, pčelarskim i vinarskim programom, poljoprivrednim alatima te sjemenskom robom.

Uvoznici smo i distributeri za Republiku Hrvatsku najboljih svjetskih proizvođača rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve – Kramp i Granit, MilwaukeeKarcher te Hyundai alata, kosilica i trimera. U ponudi imamo kvalitetne originalne i zamjenske rezervne dijelove. Dugogodišnjim kvalitetnim radom prepoznati smo od kupaca diljem regije. Kako bismo doprli do što više naših kupaca nismo se zaustavili samo na prodaju u trgovini već smo omogućili telefonske narudžbe, narudžbe preko Whatsappa, Vibera i maila, te narudžbe preko web shopa i Njuškala.

U našem asortimanu nalazi se preko 1500 artikala, no ako se što ne nalazi u našem web shopu kontaktirajte nas i pokušat ćemo to u što kraćem roku nabaviti za Vas.

Vaš TPO Feletar

Galerija: